Tapetsering i Västerås

Professionell tapetsering som gör skillnad

Är man ute efter en snabb, stilren och effektfull förändring så är tapetsering ett mycket lönsamt val. Målade väggar har givetvis sina alldeles egna fördelar, men med en tapet blir intrycket betydligt mycket mjukare och möjligheterna är betydligt många fler. Byt färg eller sätt en helt ny stil och karaktär på rummet med hjälp från en mönstertapet. Eller varför inte satsa på en intresseväckande fondvägg som sätter stämning och drar blickarna till sig?

Det är vanligt att underskatta mängden jobb som krävs för att tapetsera ett rum. Det tar allt som oftast  längre tid än man först räknat med och att få tapeten att sitta snyggt kräver stora portioner av tålamod och kunnighet. Det är lätt att remsorna hamnar snett och att det slutliga resultatet blir bubbligt. Är det sedan mönsterpassning som också ska till så föds det i regel ännu mer huvudbry och minsta lilla misstag eller fel blir om än ännu mer tydligt.

Under flera år har vi hjälpt boende i och runt om mälardalen med tapetsering av alla dess slag och vi vet av erfarenhet att vi kan ge också dig det resultat som du säker. När du anlitar oss så slipper du avlägga din lediga tid åt att kleta med lim eller rätta till vinda remsor. Vi hjälper dig att få rummet färdigt snabbt och erbjuder mer än gärna också vår hjälp och våra råd när det kommer till själva tapetvalet. Smidigt, effektivt och lönsamt.

Noggrant förarbete ger gott resultat

Som erfarna målare i Västerås utför vi allt arbete som har med din tapetsering att göra. Att få tapeterna på plats är sällan det mest tidskrävande momentet. Underarbetet, alltså det sätt på vilket väggarna förbereds, är mycket viktigt för att få ett bra resultat. Ibland behöver hela väggen bredspacklas innan det går att sätta upp en tapet och ibland kan en renoveringstapet eller armeringsduk ersätta bredspacklingen. Vi ser till att väggarna är i bra skick innan vi tapetserar så att resultatet blir som förväntat.

Om en vägg har starka färger kan dessa behöva målas över med grundfärg om du inte vill riskera att de syns genom din nya tapet. Vissa typer av fukt kan göra att tapetklistret inte fäster ordentligt. Det är helt enkelt en hel del att tänka på. För de flesta är det en lättnad att anlita en målare som ser vad som behöver göras för att tapeten ska sitta perfekt på just dina väggar.
Kontakta oss för kostnadsfri offert angående tapetsering i Västerås.

Målare i Västerås - Takmålning - Fasadmålning
Målare i Västerås - Takmålning - Fasadmålning

Anlita oss för din tapetsering i Västerås

Vilken tapet ska jag välja?

Med en ny tapet kan ni förändra karaktären och känslan i ett rum. Rätt val av tapet ger rum ett ordentligt lyft, något vi alltid eftersträvar att ge er med tapetsering i Västerås med omnejd.

Vi ger er gärna råd och tips av tapetval. Vi har lång erfarenhet och kunskap för vilka material och mönster som passar bra i olika rum och hem.

Så går det till

Vi börjar med ett noggrant grundarbete eftersom det har stor inverkan på slutresultatet. Vid tapetseringen anpassar vi alltid metoder utefter tapetens egenskaper, så som om den ska sättas upp kant i kant, överlappande eller behövs kantskäras före montering.

Vi erbjuder tapetsering i Västerås med omnejd

Ser efter kundens önskemål och behov
Era tankar kan bli verklighet
Vi utför all form av grundarbete & tapetsering som krävs

Välkommen att kontakta oss på Special Måleri för tapetsering Västerås.

Vi utför tapetsering i Västerås med omnejd.

Tapetsering

Tapetsering är ett finlir som vi älskar att hålla på med. Det kräver noggrannhet och tålamod, men kan verkligen förhöja trivseln och känslan i din bostad.

 

Som med alla områden när man kommer till måleri, så är underarbetet avgörande vid tapetsering. Rivning av gammal tapet, behandling av väggar med primer och spackling är a och o för ett bra resultat vid tapetsering.

Vill ni ha hjälp med tapetsering av riktiga proffs? Vi hjälper er med alla steg i processen , från besiktning av väggar, underarbete och produktval, till färdiga resultat.

Om du har behov av att tapetsera hemma eller rusta upp med ny färg på dina innerväggar så kan du vända dig till oss. Hos oss arbetar det flera duktiga målare som utför jobbet på ett fackmannamässigt sätt. Det så att din hyresvärd godkänner arbetet med tapetsering Västerås.

Vi kan inte bara måla utan är även bra på att tapetsera. Våra målare i Västerås har rätt utbildning samt en lång erfarenhet. De utför tapetsering på korrekt sätt, genom att först skydda rummet, sedan göra grundarbetet samt avsluta på tapeter eller färg. Vi har med oss allt vi behöver för att tapetsera om hemma hos dig. Vi erbjuder dig även en nöjd-kundgaranti på vårt arbete.