Golvmålning

Golvmålning i Västerås

Det finns många fördelar med att måla sina golv och oavsett om det gäller ommålning eller nymålning kan vi hjälpa dig.

Golvmålning är ett kostnadseffektivt sätt att skydda sina golv från slitage och samtidigt öka livslängden.

Det kan dessutom göra utrymmet ljusare och ge väldigt personliga rum beroende på färgval. Det vanligaste valet på golvfärg är ljusa kulörer men det finns många andra färger att välja mellan och även olika mönster man kan ha. Vi hjälper dig med både val av kulör och färgtyp beroende på vilket material som ska målas.

Olika underlag kräver olika behandling och trä som är ett levande material och sväller och krymper kräver särskild behandling. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi exakt vilka produkter vi ska använda och vi arbetar bara med de bästa verktygen och produkterna som finns tillgängliga.

Det gör att vi alltid utför ett korrekt arbete som skyddar golven samtidigt som de blir otroligt vackra. Vi Sköter allt från slipning av golvet till den slutliga målningen och levererar alltid ett arbete av hög kvalitet som håller länge.

Enkelt att hålla rent och snyggt

När man pratar om att måla golv tänker många ofta på tvättstugor och garage. Men det är faktiskt bara en bråkdel av allt golvmåleri som utförs. Det går jättebra att måla golvet även i andra rum, för att ge det en ny känsla. Målning kan också vara ett bra alternativ för ett riktigt slitet trägolv. Vitt kan vara en passande färg för just trägolv, men det går självklart även bra att måla det i en annan kulör.

Nedan ser man ett väldigt gammalt och slitet trägolv som får ny färg.
Större springor och skador fogas och spacklas med speciella produkter anpassat för golv. Sedan är det slipning och målning av golvet. Givetvis gäller det att dammsuga en hel del för att få bort all damm som inte ska vara med.

Ett målat golv är även enkelt att byta färg på om man skulle vilja tex köpa nya möbler, renovera rummet på nytt. Eller kanske man bara vill byta färg för saken skull och förnya rummet genom att måla golvet.

Golvmålning i Västerås
Golvmålning i Västerås
Golvmålning i Västerås